Na mijn dood ben ik er toch voor mijn kind.

Stichting Komma helpt uitbehandelde ouders kosteloos een blijvende herinnering na te laten aan hun kind door het geven van een Komma.

Wat is een komma?

Een Komma is een memorybox met daarin een professioneel opgenomen videoportret en drie wenskaarten met een persoonlijke boodschap voor het kind, bijvoorbeeld ter ere van eindexamen, bruiloft of eerste kind.
Dit portret staat ook op onze beveiligde server zodat nabestaanden deze altijd later bij ons kunnen opvragen. Het portret wordt door een professionele interviewer afgenomen en geschoten en er zal altijd een voorgesprek plaatsvinden waarin de ouder kan aangeven waar hij of zij het juist wel of niet over wil hebben. Meer weten: Klik hier om naar de website van Komma te gaan.

Doelstelling

De Stichting stelt zich ten doel om bij te dragen aan de herinnering aan uitbehandelde ouders door middel van verschillende initiatieven in de ruimste zin van het woord, zulks met inachtneming van het Beleidsplan

Stichting Komma heeft geen winstoogmerk.