uitvaart1001lichtjes-wensenboekje

Uitvaartwensen

Uitvaart
1001Lichtjes

We hebben een 1001lichtjes wensenboekje ontwikkeld waarin je alle wensen voor jouw afscheid vast kunt leggen. Fijn voor de nabestaanden om te weten waar ze aan toe zijn. Stuur ons een mail met je adresgegevens als je kosteloos ons wensenboekje wilt ontvangen.  

Fotocredits: thanx to pinterest

Uitvaartwensen

Nadenken of praten over de dood blijft voor velen een lastig onderwerp. Liever niet. Toch kan het voor jezelf en de nabestaanden een fijne en rustgevende gedachte zijn als jouw wensen ergens terug te vinden zijn.

Hoe?

Het wensenboekje geeft ruimte om jouw afscheid te omschrijven. Hoe ziet dat afscheid eruit? Nog niet zo’n makkelijke vraag. Daarom vind je in het boekje ter inspiratie sfeerbeelden en een overzicht met allerlei zaken die zoal aan bod komen tijdens het regelen van een afscheid. Laat het ook gerust los, het is tenslotte jouw afscheid. Het belangrijkste is dat het voor jou klopt.

uitvaart1001lichtjes-wensenboekje

Belangrijk

Het wensenboekje geldt als een rechtsgeldig document wanneer het persoonlijk ondertekend is ingevuld met pen, de datum is ingevuld en handtekening is geplaatst. Bewaar het boekje bij de persoonlijke papieren en polissen. Informeer één of meerdere personen over het bestaan en de plaats van het document.