It is all about you.
Telling your story.

Als ik mensen vertel dat ik uitvaartbegeleider ben reageren ze meestal verrast: Jee, jij uitvaartbegeleider?  – had ik nooit gedacht!  Naast mijn werk als uitvaartbegeleider ben ik werkzaam als interieurstylist en grafisch ontwerper.

Voor een interieuradvies duik ik even in iemands leven: wat voor mensen leven er in dit huis, wat is belangrijk voor ze, waar voelen ze zich goed bij. Bij het ontwerp van een huisstijl gaan we samen op zoek naar jouw verhaal: wie ben je, waar sta je voor en wat wil je graag vertellen.

Bij een afscheid ben ik er voor de familie. In een korte tijd vol emoties, verdriet en liefde verdiep ik me in een leven. Wie was deze persoon, wat was belangrijk voor hem of haar. Wat vinden de nabestaanden belangrijk en hoe kan ik ze helpen.

Voor mij liggen deze werkzaamheden in elkaars verlengde. Voor alledrie geldt:  het allerbelangrijkste is dat het JOU is. Jouw interieur, jouw verhaal, jouw afscheid.

Liesbeth

art-1001lichtjes-inspiratie-styling-ideeen
uitvaart1001lichtjes-duurzame-uitvaart-bloemen-inspiratie
uitvaart1001lichtjes-duurzame-uitvaart-bloemen-inspiratie