Wie ligt er niet graag in een bedje van mos?

Word één met de natuur en laat nieuw leven bloeien. De Loop Living Cocoon is ’s werelds eerste levende doodskist die de aarde juist verrijkt. Mycelium is de grootste recycler van de natuur. Wat als we samenwerken met de natuur om het leven na de dood te verrijken? De Loop Living Cocoon® stelt ons in staat om de bodem te verrijken en een bron te worden voor nieuw leven.

’s Werelds eerste levende doodskist

Steeds meer mensen willen na hun overlijden ‘terug naar de natuur’. Niet op een traditionele begraafplaats, maar tussen de bomen de grond in en op een milieuvriendelijke manier. Deze innovatieve doodskist is gemaakt van het wortelnetwerk van paddenstoelen, een 100% natuurlijk materiaal.

Duurzamer begraven kan niet

De Loop Cocoon is ‘s werelds eerste levende doodskist die je weer helemaal een laat worden met de natuur. Duurzamer begraven kan niet. De levende kist wordt gemaakt van mycelium: het wortelnetwerk van paddenstoelen. Dit heeft de kracht om alle waardevolle- én vervuilende stoffen van ons lichaam op de meest natuurlijke manier terug te geven aan de aarde. Zo wordt jouw lichaam na overlijden weer helemaal een met de natuur, om zo de basis te vormen voor nieuw leven.

Meer tips om bewust afscheid te nemen

Bij het maken van bewuste keuzes voor een afscheid stellen we ons de vraag: hoe zou moeder aarde ons terug willen? Klik HIER om onze ideeën en tips te lezen om het afscheid zo duurzaam mogelijk te maken.  

 

uitvaart1001lichtjes-duurzaam-afscheid-nemen
uitvaart1001lichtjes-duurzaam-afscheid-nemen