De uitvaart

Het laatste afscheid

En dan is het zover, vandaag is de dag van het laatste afscheid. De afscheidsceremonie is hét moment om iemands leven te herinneren. Op een manier die bij de overledene of nabestaanden past. Een ceremonie die recht doet aan de persoon, zodat het goed voelt en klopt.

Bij overlijden dag en nacht bereikbaar: 020 2157949

De dag van het afscheid

De uitvaart

Op de dag van het afscheid zijn wij aanwezig op de achtergrond (of, als dat gewenst is, meer op de voorgrond) zodat er alle ruimte is om voor de laatste keer afscheid te nemen. Uitvaart1001lichtjes zorgt ervoor dat alles wat er besproken is tot in detail is geregeld voor deze belangrijke dag. 

Na het afscheid

Na deze intensieve periode breekt er nu wat rust aan. We maken een afspraak om terug te kijken op het afscheid. Misschien kunnen wij je nog helpen bij wat praktische zaken waar jullie nog over nadenken.  Denk hierbij aan bedankkaartjes of asbestemming of een grafmonument.

Bij overlijden dag en nacht bereikbaar: 020 2157949

uitvaartkist in auto op weg naar de eindbestemming met klein meisje ervoor die een laatste bloem op de kist legt uitvaart1001lichtjes inspiratie afscheid rouwauto
Om de dag goed te laten verlopen helpt uitvaart1001lichtjes met het samenstellen van een draaiboek en een overzichtelijke planning.